marc_sup marc_inf

omgeving


Het plaatsje Santa Susanna bevindt zich in een exclusieve zone, op 50 km afstand van Barcelona en Girona. Hieronder informeren wij u over het ruime aanbod van vrijetijdsbesteding waarmee u uw verblijf bij ons nog intenser kunt beleven.

AANBOD VOOR VRIJETIJDSBESTEDINGEN

Illa Fantasia

Isla Fantasía is een referentiepunt aan de kust van Barcelona waar de klant de echte hoofdpersoon is van zijn vrije tijd in een omgeving die plezier, ervaring, natuur, harmonie, veiligheid en rust samen combineert. Het complex telt 22 attracties, 3 macrozwembaden, een avonturenpark, een wildwaterrivier evenals ruim aangelegde parken, een uitgebreide picknickzone en speelplaatsen. Bovendien is het “Piratendoolhof” een unieke attractie in Europa en garandeert samen met de nieuwe kinderspeelzone dat het hele gezin zich geweldig vermaakt.

Water World Lloret

Dit waterpark bevindt zich in Lloret de Mar op 15 minuten afstand van Santa Susanna en is vol van plezier: zwembaden met 2 meter hoge golven,reuzenglijbanen, wildwaterrivier, therapeutische baden...

Marineland Catalunya

Marineland, in het dorpje Palafolls op 10 minuten afstand van Santa Susanna, belooft een onvergetelijke dag vol plezier, leervermaak en nieuwe sensaties voor het hele gezin. Marineland is een zeedierentuin die aan zijn bezoekers meer dan 300 dieren van 50 verschillende soorten laat zien: dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen, otters, papegaaien, pinguïns, pelikanen, ooievaars... In het waterpark vindt u grote zwembaden, gewone en fantasieglijbanen, zachte banen evenals de nieuwe attracties Canyon River, Kamikaze en Black Hole.

Port Aventura

Dit themapark is een van de grootste van Spanje en is gelegen aan de Costa Dorada. Het is een wereld van plezier voor alle leeftijden waar vijf verschillende culturen je een buitengewone ervaring laten beleven.

Barça

Officiële website van FC Barcelona. Alle nieuwtjes over het voetbalteam, de club en de verschillende afdelingen: basketbal, handbal, rolhockey... Mocht u van een voetbalwedstrijd in het stadion Camp Nou willen genieten, dan kunt u voor uw plaatsbewijzen terecht bij onze receptie.

Circuit de Catalunya

Het Circuit van Catalonië is een racecircuit in het dorpje Montmeló waar verschillende wedstrijden worden gehouden zoals het Formule 1 kampioenschap en de MotoGP.

Activ Aventura

Dit avontuursportcentrum heeft een ruime aanbod van activiteiten zoals avontuurlijke circuits in het bos en in de heuvels, kabelbaan, quads, paarden, ezels, mountainbike, ...

Barcelona Turisme

Barcelona biedt u gedurende het hele jaar talloze interessante mogelijkheden. Verken de belangrijkste tentoonstellingen en profiteer om te gaan winkelen. En ontdek de gastronomie van het seizoen, geniet van een concert, en beleef het wezen van Gaudí...

Turisme Girona

Tu portal de turismo de Girona con una amplia oferta de turismo rural y activo, restaurantes, spas, campos de golf, ...

La Siesta

Een restaurant met flamencoshows. Etentjes voor groepen, shows en concerten, bedrijfsvergaderingen, bruiloften en partijen.

La Roca Village

La Roca Village is een outlet-winkelbestemming in de buurt van Barcelona op 35 km afstand van de appartementen van Thalassa met meer dan 100 luxe boetiekjes, huishoudelijke artikelen en topmerken met tot 60% korting.