marc_sup marc_inf

PRESENTATIE


Het hotel bevindt zich in het rustige plaatsje Santa Susanna (Barcelona-Catalonië-Spanje), aan de kust van Barcelona-Maresme, direct gelegen aan zee en het strand van "Llevant". Onze ligging is exclusief en onverbeterlijk voor diegenen die op zoek zijn naar een directe toegang tot het strand, compleet voorzien van ruime moderne faciliteiten en een grote verscheidenheid van diensten en activiteiten. In ons hotelcomplex kan iedereen van een perfect verblijf genieten, en vooral kinderen hebben alle elementen en faciliteiten binnen hun bereik om zich te amuseren tijdens de vakantie.


FOTO'S

hotel/presentacio/124733089311g.jpg hotel/presentacio/124732993711g.jpg hotel/presentacio/_MG_9476.jpg

MILIEU

Política Ambiental Imágenes Medio Ambiente Declaración Ambiental

Sinds 2001 heeft Hotel Tahití Playa een milieubeleidsysteem volgens Europese Regeling EMAS en de internationale norm ISO 14001, dat door een geaccrediteerd extern bedrijf wordt gewaarborgd, hetgeen een ononderbroken verbetering van onze dagelijkse activiteiten en milieubescherming impliceert, door de schade te verminderen van activiteiten en van de bedrijven die in onze naam of voor onze faciliteiten werken.

Bewust van deze verplichting naar het Milieu toe, heeft het Hotel Tahití Playa in zijn intern beleid, onder meer, een beleid van water- en energiebesparing, formatie van werknemers, en bewustmaking van zijn gasten geïntegreerd.

De evolutie van ons gedrag jegens het milieu zal zich in onze verklaring inzake het milieu weerspiegelen.


cert1 cert1