marc_sup marc_inf

Andere Faciliteiten


Om verder te gaan met onze service, biedt het complex Tahití Playa faciliteiten aan die perfect aansluiten op een aangenaam en prettig verblijf, die we hieronder uitgebreid omschrijven.


Massages

Massages


Bij de tropische hut aan het zwembad kunt gebruik maken van onze massage diensten.

Wi-Fi

Wi-Fi


In heel ons complex is Wi-Fi verbinding beschikbaar, bij de recepties kunt u de toegangscode aanvragen (tegen betaling).

Parkeren

Parkeren


Het hotel beschikt over een overdekte en gesloten parkeergarage exclusief voor onze gasten. De prijs varieërt al naar gelang het seizoen. Reserveren van een parkeerplaats is helaas niet mogelijk. Bij aankomst in ons hotel kunt u op basis van beschikbaarheid een parkeerplaats huren. Om toegang tot deze garage te hebben, wordt aan u een afstandsbediening gegeven tegen borg, de teruggave van deze borg is bij inlevering van de afstandsbediening.

Last Day Room

Last Day Room


Omdat we graag willen dat u goed gebruik maakt van uw verblijf tot de laatste minuut, hebben wij voor u op de dag van vertrek de “Last Day Room”, een gesloten en gecontroleerde ruimte, tot uw beschikking waar u uw koffers gratis kunt laten. Bovendien heeft deze ruimte kleedkamers met douches.

Kappersalon

Kappersalon


Ons complex heeft ook een kapper, waar vakmensen op het gebied van esthetica tot uw dienst zijn.